lauantai 12. joulukuuta 2020

12. Luukku, Klompelompe pipoja

Olen ihastunut kovasti Klomppelompen ohjeisiin, joita onneksi on julkaistu useamman kirjan verran lapsille ja löytyypä niitä ohjeita myös aikuisten neuleisiin. Tähän mennessä ohjeilla on syntynyt muutama pipo ja yksi hame (kuva tulossa myöhemmin). Monet Klomppelompen neuleista on tehty ihanan pehmeästä merinovillalangasta, joka ei kutita ja lämmittää mukavasti. 

Viime talven neuloin pojille samanlaiset lippapipot eli Vesselimyssyt (Klompelompe Ihania neuleita lapsille). Neulekuvio oli simppeli ja eteni jouhevasti. Lipan kohdalla piti hieman miettiä, mutta kyllä se ohje aukeni. Ilman lippaakin pipon olisi voinut jättää, mutta hauskat autoilijan lakit niistä tuli lipan kera. Peikkopoika leikki monta kertaa autoleikkiä keittiön penkillä pipo päässä ja Pikkuveli vierellä turvaistuimessa. Pojat olivat matkalla lappiin maasturilla 😀 Ilmeisesti lunta etsimään.

Toinen pipo on niin ikään Klomppelompe ohjeella tehty Peikkonen-myssy (Klompelompe Neuleita koko perheelle). Tuota ristikkokuviota oli hauska neuloa, vaikka siinä vähän laskea pitikin. Tupsun kiinnitin jälleen napin kanssa, jotta pipo on helpompi pestä.










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti