perjantai 23. joulukuuta 2016

21. ja 22. Luukku, enkelikorut

Kaiken tohinan keskellä unohdin päivittää joulukalenterin... 😒

Meillä tuppaa nämä jouluvalmistelut kulkemaan ihan omia haasteellisia polkujaan... Milloin tehdään remontin viimeisiä (kilo)metrejä ja valmistellaan muuttoa, tai aikataulutus on laskettu piirun verran liian piukkaan tai basiliskojen hyökkäys iskee samaan syssyyn tai hampaita tulee suunnilleen tusina kerralla ja valvotaan kellon ympäri tai yläkerrassa tehdään kaideremonttia sirkkeli soiden tai... (kaksi viimeksi mainittua osuivat muuten samalle vuodelle 😉)

No jotta tänäkään vuonna asiat eivät olisi turhan helppoja ja koska Peikkopoika, tuo paikasta toiseen salamana ehtivä taukoamatta puliseva "hommiin"-mies, ei järjestä tarpeeksi ohjelmaa, päätimme kantaa oman kortemme kekoon. En edes muista, mistä se ajatus sitten karkasi, mutta ajatelmien lopputuloksena yläkerran lattia päätyi parvekkeen kautta pihalle. "Juu kyllä tässä hyvin ehtii... Ei laminaatissa kauan mene..." Ja molemmat nyökyttelevät tyytyväisinä... Niinhän asia olisi, jos kaikki pysyvät terveinä ja tuulet ovat suosiollisia. Vaan tottahan minä sitten heti syysloman kunniaksi hävisin pelin viruksille ja häiviäjän osa oli kuullostaa viikko tolkulla tikahtumassa olevalta korpilta ja yskien reväytellä lihaksia, joiden olemassaolosta en edes tiennyt. Ei siinä hirvittävästi remontti edennyt kenenkään toimesta, kun yksi ei tiedä pitääkö keuhkonsa vai ei.

Joulukuussa alkoi takaraivossa tykyttää ajatus joulusaunasta. Jaa että miten se liittyy laminaattiin. No siten, että kaikki yläkerran tavarat oli sullottuna juuri sinne saunaan. Jopa niin tehokkaasti olin hommassa onnistunut, että saunaan mahduin ovenraosta t-paidassa, mutta en hupparissa. Ja arvatkaapa minne olin pakannut kaikki joulukoristeet ja valmiit lahjat. Aivan sinne saunan uumeniin, käsien ulottumattomiin tietysti 😂

No nyt kun jouluun oli enään pari hassua yötä, lattia valmistui ja tavararöykkiö saunasta vyöryi taas ihmisten ilmoille. Kiitos isovanhempien! Ja erityiskiitokset tietysti Peikkopojalle "Isi. Ätti. Hommiin. Lattia kikki." Mitäpä siihen lisäämään😃 Nyt saunaan voi taas mennä ja yläkerran tavarat työpistettä ja muutamia "varastolaatikoita" lukuunottamatta ovat paikoillaan. Selvittiinpäs tästäkin!

Tämä vuodatus on hyvä päättää varsinaiseen päivitykseen eli enkelikoruihin.


Miten homma eteneen...

  1. Tarvitset korvakorukoukut, korupiikin, kellokukkahelmiä, pyöreitä lasihelmiä ja siiven mallisia lasihelmiä.
  2. Kiinnitä kellokukkahelmi, siivet ja pyöreä helmi korupiikkiin.
  3. Taivuta korupiikin pää silmukaksi. Katkaise piikki sopivan mittaiseksi, jos se on liian pitkä.
  4. Kiinnitä enkeli korvakorukoukkuun.

Ainakin helmiä myyvän Helmiq:n tuotevalikoimaan kuuluvat nämä helmet ja jopa tekemispaketit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti