tiistai 20. joulukuuta 2016

20. Luukku, paperinarupaketti

"Joulujuhla" on ohi ja joululoma lähestyy!

Tänään oli tiimimme viimeinen yhteinen päivä tänä vuonna enimmäisen karatessa jo lomalle. Minulla on ollut tapana muistaa tiimin jäseniä jollakin väkerryksellä aina toimintakauden lopuksi sekä tietysti jouluna. Tänä vuonna uudessa tiimissä kuului kaksi toivetta 1) ei sitten mitään kynttilöitä ja servettejä, "ONNISTUU"  2) voidaanko pitää lahjaton joulu, ei osteta mitään "EIIIIIIIII" jouluihminen sisälläni huusi. Ensinnäkin en varsinaisesti osta ja toiseksi en myöskään odota lahjoja. Eli olisin taatusti kiikuttanut muistamiset toiveesta huolimatta. Jälkimmäinen ei kuitenkaan saanut kannatusta, onneksi, ja toisen kohtalo on vielä epäselvä (lahjathan saa avata vasta jouluna).

Oma lahjani tiimiläisille noudatti ajatusta "valoa pimeyteen". Syksy ei ole ollut maailman helpoin ja eikä kelejä ole voinut millään muotoa kutsua valoisiksi. Ihastelin näitä toisten tekeminä jo viime jouluna ja nyt pääsin tekemään itse.


Miten homma etenee...

  1. Tarvitset pahvirasioita (parhaita ovat heplua pahvia olevat, kuten hapankorppu- ja puuropakkaukset), paperiinia ja paperinarua, sakset, kelmua, erikeepperiä, vettä, kulhon ja lahjanauhaa sekä valot.
  2. Päällystä pahvipakkaus kelmulla (rutut eivät haittaa).
  3. Tee kulhoon vesi-liimaseos (puolet ja puolet).
  4. Katko paperiinista ja paperinarusta pitkiä pätkiä (n.metri) ja laita kulhoon vettymään.
  5. Kiedo märkä paperiini ja paperinaru rasian ympärille.
  6. Anna kuivua kunnolla.
  7. Leikkaa laatikon pohjaan aukko ja revi pahvirasia pois. Käytä saksia apuna ja ole sinnikäs.
  8. Laita valot sisälle ja kiedo lahjanauha ympärille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti