sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Ei pöllömpää

Syksy tuli niin nopeasti, että puuttuu vain lööppi ”Syksy yllätti autoilijat”. Yleensä se on kai talvi, mikä yllättäen tulee joka vuosi. Mutta kyllä se ensimmäinen pakkasaamu tänä syksynä tuli salakavalasti. Sitä yrittää lasinpyyhkijällä saada huurun pois ikkunasta, mutta se mitään huurua ollut, vaan JÄÄTÄ! No enpä unohtanut lapasia seuraavana aamuna... Siis ei se jää lapasilla lähde, mutta eipä sormet jäädy siinä kraapiessa, kun on näppien lämmityksestä muistanut huolehtia.

Syksyssä on se hyvä puoli, että voi luvan kanssa hipsiä villasukissa aamusta iltaan. Saa sytytellä hellaan ja kynttilöihin tulet ja voi kaivaa villalangat kätköistä esille ja antaa vallan neulomisvimmalle, jota jotkut kutsuvat neuloosiksi. Tunnen jo kuinka oireet alkavat voimistua!

Blogi on ollut pari viikkoa päivittämättä. Jouten en sentään ole ollut, mutta kuvien ottaminen on tohinassa jäänyt. Viime viikonloppuna päätin laittaa kesäkassin odottamaan uutta kesää. Kirjastoretkellä mukaani jäänyt Taikalehti tältä vuodelta nimittäin tarjosi idean syksykassia varten. Mutta koska se oli vasta ideana ja ohjeena lehdessä, piti ryhtyä hommiin. Nauhavarasto tuli täydennettyä siinä samalla ja kirppikseltä löydetyt käyttämättömät vetoketjut pääsivät käyttöön. Tovi meni kaavoja jäljentäessä ja kankaita leikatessa. Kangasvarastosta piti penkoa erilaisia yhteensopivia kankaita ja kaksipuolista liimakangasta. Nappipurkkien aarteet piti koluta läpi. Silitysrauta paahtoi kuumana ja ompelukone surisi. Moooonta välivaihetta ennen kuin näytti siltä miltä piti. Mutta oli se sen arvoista. Vai mitä sanotte?

HUHUU!


Tuota kaveria kun katselee, niin paljon syksy paina. Sillä saattaa itsensä lisäksi ilahduttaa myös muita. Viikon aikana tuli kohdattu aika monta huvittunutta katsetta...
Beige nauha pilkuilla kätkee taakseen vetoketjullisen taskun. Pöllön siipien suojaan voi siis huoletta tallettaa aarteita. Yläreunassa ei ole vetoketjua, mutta magneettilukko pitää kassin kiinni, mikäli se ei ole tupaten täynnä. Sisäpuolella on tasku kännykälle ja parille kynälle sekä pieni vetoketjutasku. Hankalin osuus tässä kaverissa oli nauhojen kiinnittäminen taskun päälle, jotta vetoketju jäisi piiloon sekä silmät. Sitä voi oikeasti leikata 8 nauhaa ja unohtaa sitten laittaa ne paikoilleen. Ensimmäisistä silmistä unohtuivat siis tyylikkäät räpsyripset. No toisiin muistin sitten jo nekin laittaa. 

Viikon testailun jälkeen voin ilokseni todeta, että toimii ja kestää J
Ja näyttää hauskalta työmatkoilla etupenkillä tönöttäessään J

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti