sunnuntai 2. helmikuuta 2014

?????

Arvaa mitä nämä ovat?Tein parit tällaiset joululahjaksi ja paketoin ne hykerrellen J Lahjasta muodostui arvoituksellinen joulun pulmapähkinä.

Joulun jälkeen sain pari kummastunutta viestiä :D ”Onko minulla valmiiksi mietittynä jokin erityinen käyttötarkoitus paketista löytyneille pussukoille?” Olihan minulla. Vaikka tekeleet vähän muumimamman kasseilta näyttävätkin, niihin ei kuulu laittaa tavaroita. Ne eivät myöskään ole patalaput tai pannunaluset. Niihin ei jemmata vastaleivottua leipää eikä niitä kanneta kädessä. Niitä voi käyttää sisällä. Ne lämmittävät ja muotoutuvat käyttäjälleen sopiviksi. Ne ovat varpaanlämmittimet eli viralliselta nimeltään Etuperin takaperin tossut
Nimi tulee siitä, että ne voi laittaa jalkaan kummin päin vain. Ohjeen löydät täältä. Tossut muodostuvat ainaoikein neuleen ja 2oikein, 2nurin joustinneuleen yhdistelmästä.
Omiin tossuihin käytin 7-veljestälankaa ja nro4 puikkoja. Päälle tulevan sauman kohdalle virkkasin pienet kukkaset koristeeksi. Joululahjatossuihin laitoin puolestaan napit.

2 kommenttia:

  1. Hienot! Myö aletaa ja tehä tällasii!
    tv. Hämeenlinnan tätit

    VastaaPoista
  2. :) Näitä vois varmaan tehdä kesäksi myös puuvillalangasta...

    VastaaPoista