maanantai 11. joulukuuta 2017

11. Luukku, ovikranssi

Saatiin viimein ovikranssikin paikoilleen. Tai miten sen nyt ottaa... Sehän itseasiassa ei ole ovessa, vaan oven vieressä seinällä, mutta kuistin seinäkranssi kuullostaa jotenkin hölmöltä.

Kranssipohjana toimii vanha tuttu pajukrassi ja tällä kertaa siihen tehtiin punaisesta kimaltavasta verkkonauhasta rusetti ja kaksi joulupalloa laitettiin silkkinauhalla keskelle kiinni. Rusetti on tehty kolmesta osasta. Ensin kiedoin kaksi kierrosta nauhaa löysästi käteni ympärille. Rusetin keskiosan kiristin "ruttuun" rautalangalla ja pujotin väliin rusetin roikkuvat nauhat, jotka todellakin ovat päättäneet kiemurrella ihan oman tahtonsa mukaan. Rautalangan piilotin lyhyellä suikaleella nauhaa, jonka taitoin kaksinkerroin (ei tarvinnut kaventaa leikkaamalla). 

En tiedä pitäisikö huolestua, kun noita punaisia joulujuttuja alkaa ilmestyä meille aina vain enemmän... Punainen kun ei varsinaisesti ole mun juttu... ainakaan se ei ole ollut... Tuota verkkonauhaa muuten löytyi sattumalta puutarhalta. Jotenkin valmiissa kransseissa ja asetelmissa se näytti todella kivalta eikä se hullumpi tuossakaan ole 😏


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti