maanantai 8. joulukuuta 2014

8. luukku

Joulu vain lähestyy. Suursiivous odottaa vielä tekijäänsä… Tuntuu että projekteineni sotken vain paikkoja sen sijaan, että saisin paikat järjestykseen :b mutta vielähän tässä ehtii. Sekin tietysti auttaa kun saa projektit pois ajelehtimasta…

Tämä valokranssi oli omalta osaltaan varsinainen murheenkryyni. Tarvikkeet löytyivät puoli vahingossa. Kranssipohja oli poistossa jo viime talvena. Helmet kuuluvat varmaankin kaikkien askartelutarvikeliikkeiden perusvalikoimaan. Rautalankaa oli jo valmiiksi ja lumihiutalekristallit tulivat vastaan vahingossa… Mutta se murhe… Alkuperäinen ajatus nimittäin oli, että pöydälle laitettavaan kranssiin saisi kiinni pienet pallokynttilät. Löysin jopa pidikkeetkin kynttilöille.  Mutta kiinnitettyäni pidikkeet kranssipohjaan, se näytti pesukoneessa kutistuneelta Lucian seppeleeltä (ilman havuja) ja ylisuurilla kynttilöillä. Ei todellakaan kiva… Sitten kokeilin pieniä metallisia leivosvuokia tuikkukynttilöillä. Näky oli jokseenkin yhtä surkea. Mieli teki luovuttaa, kun kumpikaan visio, joka päässä vaikutti hyvältä, ei lopulta toiminut millään tavalla.

Mutta sain kuin sainkin survottua pienet jouluvalot kranssin sisälle muutaman päivän harkinta-ajan jälkeen. Ja nyt olen tulokseenkin tyytyväinen. Jouluvalojen survomisessa oli kyllä sellainen homma, että jos tämäkään versio ei olisi toiminut, olisi kranssin saanut pistää palasiksi ja uunin syötäväksi.
Tarvikkeet:
 • Kranssipohja
 • Ohutta rautalankaa
 • Helmiä tms. koristeita
 • Jouluvalot, jotka eivät lämpene


Ohje:
 • Laita jouluvalot ensiksi kiinni (joko kranssin sisälle tai kiedo kranssin ympärille).
 • Pujottele rautalankaan helmiä / muita koristeita ja kiedo rautalanka kranssiin kiinni.


2 kommenttia:

 1. Hieno, kannatti olla sitkee! Jännittää mitähän huomisessa luukussa on.

  VastaaPoista
 2. Jälleen ihana....kranssipohja, helmet ja valot kyllä kruunaa komeuden:-)

  VastaaPoista