maanantai 3. maaliskuuta 2014

Sydäntunika

Kung fu fighting… Terveisiä keppijumpasta :b Maanantainjumpan vetäjä ilahdutti meitä keppijumpalla kuntopiirin sijaan J Tehokasta liikkumista tuokin, tosin biisi jäin ÄRSYTTÄVÄSTI soimaan päähän.

Jumpparaportti lohduttanee niitä huolestuneita blogin lukijoita, jotka jo ehtivät luulla että olen vähintäänkin kädet olkapäitä myöten kipsattuna, kun mitään uutta ei ilmesty luettavaksi.  Ehei, en vain ole saanut kuvattua tai muistanut antaa toimeksiantoa kuvauksia varten. Vaikka täytyy kyllä myötää, että Olympialaiset ovat varsin rankaa aikaa myös penkkiurheilijoille. Sitä voi hyvin seurata tv-sarjaa puikot oikeaan tahtiin heiluen, mutta yritäpä jännittää kiekkopeliä sukkapuikkojen kanssa.  Siinä on kanssakatsojat vaarassa ja silmukat pomppii karkuun tai ainakin ne ovat väärän värisinä väärässä paikassa.

Täytyy yrittää kuroa päivitysten ja valmistuneiden tekeleiden kuilua umpeen.

Tampereen messuilta viime vuonna nappasin mukaani sydänkangasta. Siitä valmistui tunika Ottobre design 2/2009 Wind-tunikan ohjeella. Kaula-aukkoa nostin hieman ylöspäin ja kavensin sitä siinä samalla. Kuvassa näkyvä tuubihuivi on tehty pika-pika versiona Eurokankaan palakankaasta. Leveyttä kangaspalalla oli n.140cm ja pituutta metri. Leikkasin kankaan pitkittäin kahtia ja ompelin kappaleet lyhyeltä sivulta yhteen. Sitten taitoin kankaan kaksinkerroin pituussuunnassa ja ompelin kiinni. Käänsin putken oikein päin ja ompelin putken kiinni avonaisista päistä. Aikaa meni max 20min (siis tuubihuiviin..). Ehtii siis hyvin tekemään kiireessä ennen töiden alkua… ;) (ei olisi varmaan pitänyt paljastaa moista…) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti