keskiviikko 5. kesäkuuta 2013Tänään on maalipensseli tehnyt töitä oikein urakalla. Syksyllä pystytetty puuliiteri on saanut maalia oviinsa ja räystäslautoihin. Pelkkä maalipurkin katsominen sai hien pintaan, mutta toisaalta mittarin näyttämä +30 astetta saattoi vaikuttaa asiaan...

Verstaan puolella oli sentään mukavan viileää, kun huiskin pensselillä maalia lehtikoteloiden ja lokerikon ja siihen kuuluvien laatikoiden pintaan. Aika monta kerrosta on tullut muutamaan päivän aikana niihin maalattua, mutta nyt näyttää siltä, että urakka on valmis.  Askartelu- ja käsityölehtiä on kertynyt vuosien varrella "aika paljon". Vanhat kotelot ovat jo täyttyneet, mutta onneksi saan uusia käyttöön, kunhan maalipinnat kuivuvat!

Pitkään olen miettinyt erilaisia etikettiratkaisuja koteloihin. Sitten välähti! Mullahan on jo tarvikkeet niihin... Viime syksynä tuli tehtyä retki Aarikan tehtaanmyymälään. Mukaan tarttui mm. noita sydämiä, jotka näkyvät alla olevassa kuvassa. Yhdestä sydänsatsista tein lampunvarjostimen lasiverantaa koristamaan. Tämä toinen erä odotteli vuoroaan toukokuuhun asti... Kirjainstanssien avulla nakuttelin lehtien / aiheiden nimet noihin sydämiin. Vähän pienellähän nuo tekstit ovat, mutta aika hienot etiketeistä silti tuli. Nyt ne vielä pitäisi saada kiinnitettyä tavalla tai toisella lehtikoteloihin. Kunhan mokomat kotelot kuivuisivat nyt ensin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti