tiistai 4. kesäkuuta 2013

Kesän tuloa ei voi estää, onneksi. Vaikka talvesta pidänkin, on kesä tervetullutta vaihtelua. Kesään nimittäin liittyy yksi voittamaton seikka, kesäloma. Kyllä sitä on jo odotettukin. Aamukampa on koristanut kalenrin yläreunaa jo tovin. Nyt on menossa toinen virallinen lomapäivä, JIPII!!!

Tavallisesti käsissäni pyörii villalanka jos toinenkin, mutta kesän tullen tekevät kädet saavat uutta puuhaa. Pitkä lista on jo tehty kaikesta siitä, minkä aion loman aikana toteuttaa. Ei stressiä, mutta kiire tässä vielä tulee, jos todella meinaan kaiken saada tehtyä. Lähipiiri tietysti epäilee nukunko lainkaan, kun puuhasteluvimma ottaa ylivallan, mutta lohdutukseksi heille todettakoon, että kyllä minä nukun. Silloinhan syntyvät uudet ideat! ;)

Ennen kuin lisään tänne kuvia kesäpuuhistani palataan hieman ajassa taaksepäin. Nimittäin loman alku tarkoittaa, että taas on yksi toimintakausi takana. Oman tiimini jäseniä olen perinteisesti muistanut, jollain itsetehdyllä. Tänä vuonna vuorossa olivat kangaskukat, joihin vinkin löysin uusimmasta Ihana lehdestä. Nämä kukat eivät kuihdu, vaikka lomalle lähtisi pidemmäksikin aikaa ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti