keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Tämä ja eilinen on päivä on vierähtänyt sipistelyn merkeissä. Sipistely on taas niitä murresanoja (luultavasti ainakin), joita meillä kotona vilisee :) Niille jotka eivät tiedä mitä sipistely tarkoittaa kerrottakoon, että kaikki pieni pipertäminen / järjestäminen / viimeistely lasketaan sipistelyksi. Alla oleva puikkopussi ehti jo testireissulle mökille, mutta kuvan ottaminen jäi tälle päivälle. Pussi kätkee sisäänsä kolme pientä taskua, johon voi kätkeä vaikka palmikkopuikot tai silmukkamerkkaajat odottamaan käyttöön pääsyä.
Tämä olkalaukku puolestaan sai hihnan tänään ja kehykset painelin pihdeillä tiukemmin kiinni. Nyt sitten vain jännitetään kestääkö liimaus ja riittääkö puristus pitämään olkalaukun kasassa myös käytössä. Aikaisemmat kukkaroversiot ovat kyllä toimineet, mutta tämä on ensimmäinen tätä kokoluokkaa. Tämänkin laukun sisällä on pari tavallista taskua ilman nappeja ja vetoketjua.Tuo kangas on päässyt edellä olleisiin projekteihin hyvästä syystä. Kyseisestä kankaasta on ollut työn alla laskosverhot lasiverannalle. Ikkunoita on seitsemän ja viidessä on jo verhot paikoillaan! Nyt tuo kukallinen kangas, jota on metsästetty n.300km säteellä, loppui… Mutta asia korjaantunee sopivalla yksivärisellä kankaalla, ei hätää. Kangas on Laura Ashleyn ja sitä löytyi palakankaiden joukosta Eurokankaasta. Siitä syystä kankaasta on jäänyt ”hukkapaloja”, joita voi nyt käyttää vaikka mihin piperrykseen :) Kangas on niin ihanan värinen, että mikäs sitä on käyttäessä.


Ja vielä viimeisenä... Edellinen nuppineulatyyny (myöskin itse väkerretty) täyttyi nuppineuloista siihen malliin, että oli ”pakko” ( :b ) tehdä uusi lisätyyny. Punainen satiininauha kätkee alleen puisen verhorinkulan.

Ai niin tänään kuvaustasona toimi keittiön uusi avohylly. Sekin on siis viimein saatu valmiiksi ja kiinni seinäään. Kuka mahtaisi vielä siirrellä siihen oikeat tavarat paikoillen.. :b

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti